Webshop

Via deze webshop kunt u ons volledige assortiment aan naslagwerken en assessments bekijken.

U kunt het gewenste product hier bestellen en veilig en eenvoudig afrekenen met iDEAL. Wilt u vanuit het buitenland bestellen neem dan contact met ons op.


Boekenreeks Cognitieve Revalidatie Therapie; Ergotherapeutische diagnostiek, benadering en behandeling

Auteur: Drs. E.T. van Schouwen
Drie delen 2de herziene druk
Prijs: € 163,50 inclusief BTW

Cognitieve Revalidatie Therapie is een boekenreeks geschreven voor ergotherapeuten. In het eerste deel van de trilogie over de behandeling van hersenletsel gaat de auteur in op de diagnostiek, het tweede deel behandelt de verschillende benaderingen voor behandeling en in het derde deel gaat de auteur in op het leerproces van de cliënt tijdens de ergotherapeutische behandeling.

 

Deze trilogie is samengesteld als naslag en leidraad voor de ergotherapeut. Maar vele delen  zijn ook interessant voor therapeuten werkzaam in aanverwante beroepen of bij zorginstellingen, waarbij voor deze categorie van cliënten veelvuldig aandacht wordt gevraagd.


Cognitieve Revalidatie Therapie; Ergotherapeutische Diagnostiek - 2de herziene druk

Auteur: Drs. E.T. van Schouwen
ISBN: 978-90-814446-0-6
Prijs: € 59,95 inclusief BTW

Cognitieve Revalidatie Therapie is een boekenreeks geschreven voor ergotherapeuten. In dit eerste deel van de trilogie over de behandeling van hersenletsel gaat de auteur in op de diagnostiek.

Bent u ergotherapeut en wilt u zich beroepshalve verdiepen in de diagnostiek nodig voor verantwoorde behandeling van cliënten met cognitieve stoornissen ten gevolge van hersenletsel, dan geeft dit boek een duidelijk overzicht van wat de laatste wetenschappelijke inzichten zijn op dit gebied.


Cognitieve Revalidatie Therapie; Ergotherapeutische Benadering - 2de herziene druk

Auteur: Drs. E.T. van Schouwen
ISBN: 978-90-814446-4-4
Prijs: € 59,95 inclusief BTW

Cognitieve Revalidatie Therapie is een boekenreeks geschreven voor ergotherapeuten. In dit tweede deel van de trilogie over behandeling van hersenletsel gaat de auteur in op de verschillende benaderingen voor behandelingen in de Cognitieve Revalidatie Therapie. Zij leidt u door een doolhof van uiteenlopende theorieën, modellen en toepasbare methoden.


Cognitieve Revalidatie Therapie; Ergotherapeutische Behandeling- 2de herziene druk

Auteur: Drs. E.T. van Schouwen
ISBN: 978-90-814446-5-1
Prijs: € 59,95 inclusief BTW

Cognitieve Revalidatie Therapie is een boekenreeks geschreven voor ergotherapeuten. In dit laatste deel van de trilogie gaat de auteur in op het leerproces van de cliënt tijdens de ergotherapeutische behandeling. Dit boek maakt de ergotherapeut stapsgewijs vertrouwd met de wijze waarop effectieve behandelsessies worden vormgegeven.


Cognitieve Revalidatietherapie; Logopedische Diagnostiek

Auteur: Drs. E.T. van Schouwen
ISBN: 978-90-814446-9-9
Prijs: € 59,95 inclusief BTW

Cognitieve Revalidatietherapie is een boekenreeks geschreven voor logopedisten. In dit eerste deel van de trilogie gaat de auteur in op de diagnostiek van de cliënt met hersenletsel.

Bent u logopedist en wilt u zich beroepshalve verdiepen in de diagnostiek nodig voor verantwoorde behandeling van cliënten met cognitieve stoornissen ten gevolge van hersenletsel, dan geeft dit boek een duidelijk overzicht van wat de laatste wetenschappelijke inzichten zijn op dit gebied.


Cognitie en bewegen

Auteur: Drs. E.T. van Schouwen
ISBN: 978-90-814446-8-2
Prijs: € 59,95 inclusief BTW

Cognitie en bewegen is geschreven voor fysiotherapeuten, Caesartherapeuten, Mensendiecktherapeuten, bewegingstherapeuten, oefentherapeuten, bewegingsagogen en anderen die mensen met hersenletsel helpen bij het optimaliseren van bewegingen om participatie in de maatschappij mogelijk te maken.


Huize Woontevree

Auteurs: Hundy Verdonk en Elsa van Schouwen
ISBN: 978-90-814446-6-8
Prijs: € 23,98 inclusief BTW

Het boek “Huize Woontevree” is een relaas over een woonvorm voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Hoewel de theorie van het opzetten en het draaiende houden van een woonvorm rechttoe rechtaan lijkt, is de werkelijkheid veel weerbarstiger.


Week Calendar Planning Assessment (WCPA); Assessment van het executief functioneren (Nederlandse versie)

Auteur: Joan Toglia, PhD, OTR, FAOTA. Vertaling door Drs. E.T. van Schouwen
ISBN: 978-90-814446-7-5
Prijs: € 139,52 inclusief BTW

De Weekly Calendar Planning Activity (WCPA) is een assessment van de executieve functies aan de hand van de uitvoering van een taak. Het assessment is geschikt voor adolescenten en volwassenen die milde problemen in het executief functioneren ervaren.


Brannagan Executive Functions Assessment

Auteur: A. Brannagan, MSc, SROT. Vertaling door Drs. E.T. van Schouwen
Prijs: € 49,05 inclusief BTW

Het objectief inventariseren van executieve problemen na hersenletsel is problematisch, omdat de executieve beperkingen pas zichtbaar worden in ongestructureerde situaties. De Engelse ergotherapeut Anne Brannagan heeft een observatiemethode ontwikkeld, die in de praktijk met succes wordt toegepast en tevens een goede aanvulling blijkt te zijn op het neuropsychologisch onderzoek. Deze gestandaardiseerde observatiemethode “Brannagan Executive Functions Assessment” is naar in het Nederlands vertaald.


Winkelmand

Subtotaal € 0,00
Kosten (verzenden) Gratis
Totaal € 0,00
Betaalmethode iDeal